Nieuws
  Cases
   Downloads
    Producten
     Zoeksuggesties
      Alrema deuren en roosters

      Alrema deuren en roosters

      Alrema is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van deuren en roosterpuien voor techniek-, trafo-, gas- en communicatieruimtes. Het deurenassortiment bestaat uit aluminium en stalen toegangs- en vluchtdeuren met brandwerende, inbraakwerende of ventilerende eigenschappen.  

      Trafodeuren en roosterdeuren
      De trafodeuren van Alrema voldoen aan de strenge eisen van de Nederlandse energiemaatschappijen. Deze deuren zijn toepasbaar in hoog- midden- en laagspanningsruimtes, maar ook in trafostations, schakelstations en prefabbehuizingen. De deuren zijn leverbaar in staal en aluminium en kunnen gecombineerd worden met inbraakwerende, brandwerende en ventilatie eigenschappen. Om voor voldoende ventilatie van de ruimte te zorgen is de trafodeur leverbaar met rooster of als volledige roosterdeur. Samen met de Alrema roosters kan een volledige wand ventilerend en op uniforme wijze esthetisch worden afgewerkt. 

      Roosters, schijnroosters en roosterpuien
      De stalen en aluminium roosters van Alrema zorgen voor ventilatie van uw technische ruimte en beschermen de achtergelegen apparatuur.  De volledige ventilatie van een ruimte kan met behulp van onze roosters, roosterpuien en deuren worden afgestemd op de situatie.

      In gevelsituaties waar geen of geringe ventilatie nodig is kunt u gebruik maken van schijnroosters. Een schijnrooster(pui) is optisch identiek aan een normaal rooster, maar laat geen lucht door. Schijnroosters worden voornamelijk toegepast om architectonische redenen in combinatie met deuren en roosters die wel een ventilatiefunctie hebben.

      Aanvullend op het Alrema assortiment levert Merford diverse soorten roosters en deuren voor specifieke toepassingen, zoals geluidwerende roosters, Duco lamellenwanden en stalen deuren. Bekijk hier het totale assortiment deuren en roosters van Merford.